NYERŐ KUPAKKÉP!

NYERŐ KUPAKKÉP!

A NAGYKANIZSAI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT EREDMÉNYHIRDETÉSE!

A 2023-as Kupakkép építő verseny nyertesei:

NYERŐ KÉP (a legszebb alkotás, a zsűri döntése alapján): Csapi Térségi Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium 4. osztálya 

❤️🎉👏

NYERŐ KÉP 2. helyezett: Dr. Mező Ferenc Gimnázium 7K osztálya

KÉPÓRIÁS (a legnagyobb kép elkészítője): Kiskanizsai Általános Iskola - Kép mérete: 6X5,3m

KÉPÓRIÁS 2. helyezett: Rózsa Óvoda - Kép mérete: 2,2X2,85m (A csapat a 3. helyről ugrott fel a 2. helyre, mert a 2. helyezett más kategóriában került díjazásra.)

RAJOGÓI REKORDER (facebook-on legtöbb like-ot begyűjtő osztály): Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 1/B osztálya - Like-ok száma: 1231

RAJONGÓI REKORDER 2. helyezett: Hevesi Sándor Általános Iskola 4/C osztálya Like-ok száma: 606 (A csapat a 3. helyről ugrott fel a 2. helyre, mert a 2. helyezett más kategóriában került díjazásra.)

KÜLÖNDÍJAK:

A legtöbb kupakot gyűjtő iskola: Szivárvány EGYMI

A legtöbb kupakot gyűjtő osztály: Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 2/A osztálya

Gratulálunk a nyerteseknek!

Köszönjük a sok lelkes építő munkáját, akiknek keze nyomán szebbnél-szebb alkotások születtek! Köszönjük a támogatást a pedagógusoknak, a szülőknek, és mindenkinek, aki a kupakok gyűjtésével, a képek megtervezésével, az építéssel, a buzdítással, a like-olással, de legfőképpen lelkesedésével segítette rendezvényünket! Fantasztikus volt részese lenni, ahogy az egész várost megmozgatták ezek a pici színes kupakok.

GRATULÁLUNK A NEGYEDIKESEINKNEK ÉS KATI NÉNINEK! 

Kapcsolódó galéria

NYERŐ KUPAKKÉP!

Pályázatok

Határtalanul!